Hoe werkt het?

Je bestelt en betaalt je product snel en easy. Het is belangrijk dat je de vragen beantwoordt met waardevolle informatie. Hierin geldt: je oogst wat je zaait. Door de info die jíj opgeeft, kan ík er een eindproduct van maken. Hoe duidelijker en waardevoller de info, hoe beter je bericht. Mocht je dit moeilijk vinden, dan adviseer ik je om een nacorrectieronde toe te voegen.

Nacorrectierondes?
Jep! Over het algemeen loopt alles in kannen en kruiken, maar soms is de informatie die gegeven wordt te beknopt. Dat resulteert in een bericht met weinig body. Bij een nacorrectieronde kun je aangeven wat je mist en wat je graag anders ziet, dit pas ik dan toe. Hoe meer nacHet orrectierondes, hoe vaker je het aan kan laten passen. Over het algemeen vinden er bijna geen nacorrectierondes plaats, omdat de informatie die aangeleverd wordt waardevol genoeg is.

Hoeveel letters komen er in een bericht?
Gemiddeld bevatten mijn socialmediaberichten twee alinea’s. Dat is wel afhankelijk van de informatie die je aanlevert en het platform waar je het bericht gaat plaatsen. Op Instagram is bijvoorbeeld de informatiebehoefte veel lager dan op Facebook of LinkedIn. Mocht je een heel verhaal verwachten, dan is het misschien handiger om een blog af te nemen. Bij webteksten kun je zelf kiezen hoeveel woorden je tekst moet bevatten.

En stuur je dat op, of hoe?
Omdat we allemaal van gemak, snelheid en easy as pie houden, werk ik met Google Drive. Als klant krijg je een eigen map in mijn cloudomgeving. Zodra ik je bericht(en) klaar heb wordt de link zichtbaar in jouw account en ontvang je een bevestiging in je mailbox dat je bestelling afgerond is. Ik bewaar de teksten twee maanden in de cloud. Zorg er dus voor dat je de tekst binnen twee maanden gebruikt of dat je het document downloadt. 

Ik heb haast en ik heb eigenlijk nu een bericht nodig
Ai ai ai, dat is een zure citroen. Natuurlijk ben ik Speedy Gonzales, maar ik ben (nog) niet sneller dan het licht. Bij socialmediaberichten heb je de mogelijkheid om SPOED aan te vinken. Uiteraard wordt daarover een fee berekend. Maar dan heb je wel binnen 24 uur een eindproduct in je inbox. Da’s dan weer wat minder zuur, toch?

Ik heb een andere vraag
Vul dan het contactformulier in of stuur een appje! Dan help ik je daar verder.